Aanbod

Buiten- en interieurschrijnwerk heeft een groot aanbod in het gebruik van producten en stijlen. Zo kan het schrijnwerk modern als klassiek en zelfs in combinatie gebruikt worden. Een eigen ontwerp is ook mogelijk en biedt dan weer wat exclusiviteit. De grote keuze aan materialen maakt het tevens mogelijk voor iedereen een betaalbaar interieur te creëren, zonder daarom kwaliteit of functionaliteit te verliezen.

Renovatie
Dit gaat van vervangen van ramen, door PVC of houten ramen, tot verbouwingen in de vorm van bijbouwen. Bij het bijbouwen kan zowel dak- , isolatie- , ramen- , wand- en plafondbekleding alsook het aanbrengen van parket aan bod komen.

Tevens zijn binnendeuren, zowel massief als te schilderen deuren, mogelijk in vele modellen. Trappen zijn dan weer een andere specialiteit en worden eventueel in samenspraak met een specialist geplaatst.


Interieurbouw
Interieurbouw volgt meestal op de vorige punten. Zo kan er bijvoorbeeld na de afbouw van een zolder, die ingericht wordt naar leefruimte, voorzien worden met allerlei kasten. Zowel inbouwkasten als losse elementen zijn mogelijk om op deze manier functionele opbergruimte te creëren en vaak verloren hoeken en kanten nuttig te gebruiken.

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden en een grote keuze uit materialen. Daar wij echter over geen eigen toonzaal beschikken, kunnen wij beroepen op toonzalen en stalen van leveranciers. Tevens kan, indien gewenst, een 3D tekening aangemaakt worden zodat u op die manier een duidelijk beeld krijgt van de uit te voeren werken.

Een duidelijke prijsofferte maakt het beslissen gemakkelijker! Of het nu gaat over een eigen ontwerp of een door ons gekozen ontwerp, de werken worden steeds met de meeste zorg uitgevoerd. Onze leuze is dan ook: uw tevredenheid is onze voldoening!


Afbouw
Afbouw omvat voornamelijk het maken en plaatsen van houten of metalen constructies, die afgewerkt worden met plaatmaterialen, zoals gipsplaten. Ook bij plafondconstructies wordt er op deze manier gewerkt met bijvoorbeeld massieve planchetten.

Afbouw kan ook met behulp van MDF (geperste stofplaat die te bewerken is als hout en die geschilderd kan worden) om bijvoorbeeld allerhande buizen en leidingen uit te bekleden. Net zoals bij renovatie is er bij afbouw ook een grote keuze aan materialen.